Nieuws-archief
Dec 23, 2009

Het Witte Wonderland!
Afgelopen weekend was het weer zover; WinterWonderland in Zundert. Altijd een leuke klus om samen met de buurt te klaren!

Op zaterdag 12 december hebben we met een flinke groep aan de Klappenberg bij Etten-Leur 250 kerstbomen gerooid. De razende zaag van Frans Oomen zorgde voor een recordtijd en het zweet gutste waar het niet gaan kon in het prettige winterzonnetje! Later die middag hebben we 100 bomen voorzien van houten kruizen in de loods bij de Bie.

Het was wederom erg gezellig en druk zondagochtend 20 december om 07:00uur bij Boomkwekerij de Bie. Na een bakske koffie begonnen we aan een monsterklus die zo gepiept was; om iets over negen waren we al weer klaar! Zelfs s‘avonds waren we ondanks de hevige sneeuwval weer met een grote groep en was het laden en lossen zo gebeurt. Na een korte koffiepauze bij Cafetaria Jochems (bedankt nog!) was alles opgeruimd en hebben we afgepint bij Den Soete Inval. Hopelijk mogen we volgend jaar weer bijklussen op WinterWonderland, het was in ieder geval weer de moeite waard!

Tot snel, bij de Winterwandeling bijvoorbeeld. Alvast fijne dagen!!

Agenda


Sponsors: