Nieuws-archief
Feb 7, 2009

Het Geheim van Zundert
Beste buurtgenoten,
 
Wat als er een boek was dat antwoord geeft op de vraag die u als Zundertenaar regelmatig zal worden gesteld: “Dat corso, wat is dat nu eigenlijk?” Een fotoboek over alles wat corso is. Een boek waarin één corsojaar op tijdloze wijze in beeld wordt gebracht in tweehonderd prachtige kleurenpagina’s. Een boek waarin alle buurtschappen en alle aspecten van het corso zijn weergegeven. Een boek waarin het geheim van Zundert wordt verbeeld. Bestellen?

Dat boek komt er. ‘Het geheim van Zundert’ is het ultieme corsoboek voor corsoliefhebbers. Een fantastisch verzamelstuk vol herkenning voor de corsobouwer en het ultieme middel om de corsokoorts uit te leggen aan de buitenstaander.
 
‘Het geheim van Zundert’ verschijnt in juni. Alléén voor corsobouwers is er nu de mogelijkheid om dit boek met een flinke korting tevoren te bestellen. U kunt zich bij de secretaris van uw buurtschap voorinschrijven. Enkel als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, verkrijgt u het boek voor de gereduceerde prijs van € 22,50. Straks bedraagt de winkelprijs € 29,95. 

  
Hoe werkt het?
Schrijf u voor 1 maart 2009 in bij de secretaris van de buurtschap voor ‘Het geheim van Zundert’. U mag zoveel exemplaren bestellen als u wilt. Let echter wel op: de reductieprijs van € 22,50 geldt alleen als u zich vóór 1 maart via de secretaris van debuurtschap inschrijft. Na 1 maart kunt u het boek enkel nog voor de normale verkoopprijs bestellen. 

Geef uw naam, adres en het aantal exemplaren door aan het secretariaat:
secretariaat@laer-akkermolen.nl

 
‘Het geheim van Zundert’ wordt op vrijdag 5 juni officieel gepresenteerd in Cultuur Centrum Zundert. U kunt uw exemplaar deze avond direct ophalen en afrekenen, zodat u als eerste deelgenoot wordt van ‘Het geheim van Zundert’.
 
Meer informatie?
Nieuwsgierig geworden? We lichten een tipje van de sluier op, zie www.bloemencorsozundert.nl/hetboek
 

Agenda


Sponsors: