Nieuws-archief
Dec 10, 2010

WinterWonderland 2010
De laatste jaren hebben we met een flinke groep mensen van de buurt, tegen een leuke vergoeding, de aankleding van de Molenstraat verzorgd voor WinterWonderland. Het was erg gezellig om in de winterperiode weer eens met buurtgenoten bij elkaar te zijn. En omdat we dit jaar weer gevraagd zijn, bij deze het verzoek om allemaal te komen helpen!


Zoals vorig jaar is het de bedoeling dat onze buurtschap de kerstbomen in de Molenstraat zet. Dit jaar is ons ook weer gevraagd of wij deze bomen willen rooien.
Dit is de agenda voor de 2 dagen:

Zaterdag 18 December
Om 8.00uur: Verzamelen bij Boomkwekerij de Bie, vervolgens gaan we naar Prinsenbeek om daar de bomen te rooien. Graag zoveel mogelijk boomzagen meenemen en goede handschoenen.

Zondag 19 December
Om 07.00uur: Verzamelen bij Boomkwekerij de Bie, dan beginnen met het aankleden van de Molenstraat. Naderhand nuttigen we wat bij het Cultuur Centrum.

Zondag 19 December
Om 20:00uur:
Verzamelen bij het Cultuur Centrum (van Gogh centrum) om de Molenstraat weer op te ruimen. Als we klaar zijn drinken we nog wat, in één van de Zundertsche Uitspanningen...

Graag tot dan allemaal, we hopen dat jullie met velen komen helpen!! Laat even weten of je kunt via: info@laer-akkermolen.nl of secretariaat@laer-akkermolen.nl of activiteiten@laer-akkermolen.nl

Agenda


Sponsors: